Mirjam Schimmel uit Hoorn wint €1500 aan zonnepanelen

3-9-2014

HOORN - Op maandag 1 september 2014 overhandigde wethouder Samir Bashara (GroenLinks) aan mevrouw Mirjam Schimmel uit Hoorn een cheque van 1500 euro. Zij kan dit geld gebruiken voor de aanschaf van zonnepanelen. Het is dus een prijs die nog jarenlang winst zal opleveren door blijvende besparing op energiekosten.

De actie
De gelukkige winnaar werd door de computer geselecteerd uit de deelnemers aan de bespaartest, onderdeel van de succesvolle zonnepanelenactie van Puur Hoorn. Bijna 3.000 mensen hebben de test gedaan. De deelnemers gaven aan dat zij gemiddeld voor 657 euro kunnen besparen en 92% van de deelnemers gaf aan ook bereid te zijn energie te gaan besparen. Dat geeft hoop voor de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente, die onder het motto ’Puur Hoorn’ samen met inwoners en ondernemers streeft naar een Klimaatneutraal Hoorn in 2040.

Nog steeds prijzen beschikbaar via puurhoorn.nl
Met deze prijsuitreiking is de zonnepanelencheque vergeven. Er zijn echter nog steeds prijzen te winnen door de bespaartest te doen. Deelnemers maken nog kans op een gratis A+ energiezuinige wasmachine en een waardebon van 250 euro.

Zie voor meer informatie ook www.puurhoorn.nl

Reacties
Reactie: (Dirck)
7-9-2014, 21:35
Die A+ wasmachine hoef ik niet, liever de nieuwe die ik maandag krijg voor maar E399,- want dat is een A+++ van een merk met Eco Bubble machines die schoner en zuiniger zijn dan een A+...