Westend spettert tijdens Hoorns Kunst & Cultuurweekend

5-9-2014

HOORN - Cultuur saai? Natuurlijk niet! Dat wordt wel bewezen tijdens het Hoornse Kunst & Cultuurweekend, 5 t/m 7 september. Musicalvereniging Westend is ook aanwezig met een spetterend optreden én een goedgevulde kraam. Ook leuk voor de kids!

Westend is vrijdagavond 5 september één van de culturele verenigingen die dit spectaculaire weekend mag openen met een optreden in de Othellozaal van Schouwburg Het Park. Het is vrije inloop, dus iedereen kan een idee krijgen van onze voorstellingen op 22 en 23 november in de Hamletzaal van Schouwburg Het Park. Het programma begint al om 18.30 uur, maar je kunt op elk moment van de avond binnen lopen. Loop ook even langs onze stand in de foyer en wie weet win je wel een vrijkaartje voor de voorstelling...

Ook tijdens de Cultuurmarkt van 7 september zijn we aanwezig met een goedgevulde kraam. Naast dat je informatie op kunt vragen over onze nieuwste voorstelling Ciske de Rat - de Musical, zijn er ook leuke activiteiten voor kinderen. Zo kunnen ze geschminkt worden, een levende (tamme!) rat vasthouden én met Ciske (Kevin Koeman) op de foto. En wat dacht je van de overheerlijke Ciske cupcakes en Ciske lolly’s? Als je die voor een klein bedrag koopt, help je ook nog eens de vereniging. Want dat is het belangrijkste van de markt: met elkaar houden we cultuur in stand.

Zien we je daar?

Ciske de Rat - de Musical. 22 en 23 november in Schouwburg Het Park in Hoorn. Meer informatie en kaarten via http://www.hetpark.nl/ of telefonisch via 0900-4387275, € 1 per gesprek.