Gratis inspiratiemiddag voor mantelzorgers en vrijwilligers

5-9-2014

HOORN – De School voor Mantelzorgers en Vrijwilligers biedt mantelzorgers en vrijwilligers in de regio op 17 september een gratis inspiratiemiddag. Het thema van de bijeenkomst is dementie. De inspiratiemiddag vormt de officiële start van het nieuwe ‘schooljaar’.

Gerke de Boer, bekend auteur, zal tijdens de inspiratiemiddag op humorvolle wijze vanzelfsprekendheden over dementie onderuit halen. De Boer heeft een frisse, praktische aanpak en een grote dosis mededogen voor kwetsbare ouderen. Na de lezing is er gelegenheid om kennis en informatie te delen. Ook kunnen bezoekers zich oriënteren op de cursussen en bijeenkomsten van de School voor Mantelzorgers en Vrijwilligers.

De inspiratiebijeenkomst is op 17 september 2014 van 13.30 tot 16.30 uur in Cultureel centrum De Huesmolen in Hoorn. Deelname is gratis, ook voor niet-Omringpashouders. U kunt zich inschrijven via cursusbureau@omring.nl of 088 - 206 89 10.

School voor Mantelzorgers en Vrijwilligers
Steeds vaker worden mantelzorgers en vrijwilligers gevraagd om hun steentje bij te dragen Omring helpt daarbij met informatie, instructie en scholing. Deze activiteiten zijn gebundeld in de School voor Mantelzorgers en Vrijwilligers. Kijk voor meer informatie over de cursussen, trainingen en inspiratiebijeenkomsten op www.omring.nl/mantelzorgersvrijwilligers of bel Omring via 088 - 206 89 10.

Over de spreker
Gerke de Boer is leraar verpleegkunde en schreef de boeken “U woont nu hier” (2008), “Zo doen we dat hier” (2010) en “Zwaargewond” (2012). Hij was betrokken bij het opstarten van meer dan 100 kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie. Vanaf nu is zijn boek ”Het Demente Brein” verkrijgbaar. Om het boek te bestellen of voor meer informatie gaat u naar www.gerkedeboer.nl.

Reacties
Reactie: (Hans Blauw)
17-9-2014, 10:15
graag wil ik mij inschrijven voor inspiratie-middag 17 september