Zingen, dansen en toneelspelen in een echt theater

10-9-2014

HOORN - Ben jij tussen de 6 en de 12 jaar en wil je ontdekken of je theaterspelen leuk vindt? Kom dan deze maandag dan gratis meedoen met een les Totaaltheater. De lessen zijn van De Blauwe Schuit maar worden gegeven in Theater Het Pakhuis in Hoorn!

Je hoeft geen supertalent te zijn om aan hieraan mee te doen. Het is spannend en soms gewoon hard werken, maar vooral heel erg leuk. Je mag jezelf helemaal uitleven. Bij de cursus Totaaltheater ga je namelijk én toneelspelen én zingen én bewegen op toneel. Je eigen creativiteit wordt gestimuleerd: je zangtalent, ritme/muzikaliteit en bewegingstalent worden verder ontwikkeld. Zo leer je jezelf beter kennen en leer je de basistechnieken van toneelspelen.

Op maandag 15 september starten de lessen en de eerste les is altijd gratis. Dan kun je kijken of het wat voor je is. Als je tussen de 6 en de 8 jaar bent, krijg je les op maandag van 16.00 tot 17.00 uur. Ben je tussen de 9 en 12 jaar dan is dat van 17.00 tot 18.30 uur. Elke week speel je in Theater Het Pakhuis, Onder de Boompjes 21 te Hoorn. Op 15 september kun je zomaar een keer meedoen en gratis uitproberen of het iets voor jou is. Je hoeft je niet op te geven, kom maar gewoon langs!

Meer info www.blauweschuit.nl.