Care for Women Healthcheck

17-9-2014

HOORN - De Care for Women specialiste is woensdag 8 oktober aanwezig op Omringlocatie Het Baken, Nieuwe Steen 36 in Hoorn om gezondheidstests uit te voeren. Op vertoon van de Omringpas kost de gezondheidstest van 30 minuten met uitgesplitste cholesterolbepaling € 42,- in plaats van € 59,-.
Ook mannen kunnen zich voor deze test opgeven!
Voor deze test is het noodzakelijk zich aan te melden via telefoonnummer 0224- 227 793 of via de mail s.visser@careforwomen.nl


Waarom een Gezondheidstest?
Je hebt maar één lichaam en dus ben je er zuinig op, toch? Je denkt dat alles wel goed is, je voelt niets en hebt nooit ergens last van, maar soms bekruipt je toch zo’n gevoel van: ’wat als ik nou toch?’
Je regelmatig even laten nakijken kan je helpen om gezond te blijven en, wat misschien nog wel veel belangrijker is, je een gerust gevoel geven. De Care for Women specialiste biedt vrouwen en mannen een speciale check aan gericht op indicaties zoals hart- en vaatziekte, borstkanker, longziekten, overgewicht, botontkalking en suikerziekte.

Tijdens de gezondheidstest wordt uw bloedsuiker, cholesterolgehalte, BMI, bloeddruk en longfunctie gemeten en krijgt u een voeding- en leefstijladvies mee. De uitslagen krijg je direct en zullen ook worden besproken. Er is dan ook voldoende tijd voor je vragen zodat je weet wat je met de uitslagen kan doen.
In veel gevallen vergoeden de zorgverzekeraars de kosten van de gezondheidstest, dit is afhankelijk van uw zorgverzekering, u heeft dan geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres, ook kunt u informatie hierover of overige informatie vinden op onze website www.omring.nl/omringpas .