Inloophuis Pisa bestaat 5 jaar

18-9-2014

HOORN - Op 10 oktober a.s. viert Inloophuis Pisa haar vijfjarig bestaan in de Oosterkerk aan de Grote Oost 58-60 in Hoorn met een themamiddag vol interessante sprekers en ontroerende optredens. Het gehele programma duurt van 13.30 tot 18.00 uur.

Er is met zorg een gevarieerd programma samengesteld dat, naast informatief, ook gezellig en ontroerend is. Het middagprogramma –met als thema ‘Kanker in het jonge gezin’-duurt van 14.00 tot 16.30 uur. Er zijn enkele interessante, prominente sprekersaanwezig (waaronder Onno van Veldhuizen, Lilly Nieuwenhuizen en Eline Aukema). Mooie optredens en een veiling van een aantal kunstwerken; deels uit eigen huis en enkele prachtige stukken van kunstenares Andrea Groen, maken het middagprogramma compleet.

Van 16.30 tot 18.00 uur vindt er een gezellige receptie plaats met een hapje, drankje en optreden van ons eigen koor ‘Zingen voor je leven’.

Wilt u graag bij de jubileumviering aanwezig zijn en heeft u (nog) geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@inloophuispisa.nlonder vermelding van uw naam en het aantal personen.

Wilt u het inloophuis verrassen met een ‘verjaarscadeautje’ dan maakt u hen heel blij door ‘Vriend van Pisa’ te worden. Wanneer u al vriend bent, kunt u wellicht een familielid, vriend, collega of uw bedrijf ‘Vriend van Pisa’ maken. Op de website www.inloophuispisa.nl vindt u daarvoor uitgebreide informatie. Ook met een eenmalige gift zijn zij vanzelfsprekend blij. Uw gift kunt u overmaken op Rabobank NL59 RABO 0148 1294 39, t.n.v. Inloophuis Pisa of ter plaatse in de Oosterkerk in de giftbox deponeren.