Hoornse autobedrijven gaan de straat op op zondag 28 september

19-9-2014

HOORN - Op zondag 28 september is het Superkoopzondag in het centrum van Hoorn. Vrijwel alle winkels openen tussen 12.00 en 17.00 uur de deuren en op de Gedempte Turfhaven is er een gezellige markt waarbij op de Gouw ruimte is vrijgemaakt voor een manifestatie in het kader van de Roze Weken West-Friesland.

Maar de hoofdmoot wordt gevormd door het HDA Autospektakel. Elf Hoornse topdealers presenteren vandaag een deel van hun aanbod. Het Grote Noord en het Roode Steen veranderen vandaag voor het vierde jaar op rij in een showroom. Glimmend gepoetst en wachtend op een nieuwe eigenaar.
De deelnemende dealers zijn:
· Dekker Autogroep (Ford)

· Van der Linden van Sprankhuizen (Opel)

· Autobedrijf Botman (Toyota)

· Volvo Ton van Kuijk (Volvo)

· Autobedrijf Cees van der Maar (Citroen/Fiat)

· Heron Auto (VW/Audi)

· Autobedrijf Peter Ursem (Mitsubishi/Nissan)

· Autobedrijf Welman (Honda)

· Autobedrijf Schipper (Skoda)

· Stokman (Renault/Dacia)

· Autobedrijf Fakkert (Hyundai/Mazda).

De autoshow wordt muzikaal omlijst door Geselscap Goet ende Fyn en duo Frederik & Frederik. Het eerstgenoemde muziekensemble heeft zich gespecialiseerd in oude Nederlandse en Vlaamse liederen, dansmuziek, volksgebruiken, muzikale gedichten en folklore vanaf de middeleeuwen.
De muzikanten begeleiden zichzelf op oude instrumenten en brengen een afwisseling van ernst en luim, muzikaal luistergenot en lichtvoetig vermaak. De Frederiken brengen vrolijke klanken met gitaar, zang en saxofoon.

Reacties
Reactie: (Dirck)
21-9-2014, 09:31
Nu begrijp ik waarom Nel Douw zo slecht bereikbaar is, veel werk en hopelijk komen er minder klachten dan elders want niet elke Wethouder is zo druk met alles goed te regelen helaas.