Westfriesgasthuis Loop(t) 2014

Voor de afdeling Oncologie

HOORN - De Westfriesgasthuis Loop(t) vindt dit jaar plaats op zondag 5 oktober. Traditiegetrouw zijn de start en finish bij de hoofdingang van het Westfriesgasthuis. Er is een kidsloop voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar en voor kinderen tussen 10 en 12 jaar. Volwassenen kunnen kiezen tussen twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De kidsloop start om 10.00 uur, de 10 km start om 11.00 uur en de 5 km start om 11.05 uur.

Deelname
Deelname kost € 6,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen. Inschrijven kan online via inschrijven.nl. Ter plekke inschrijven bij het Westfriesgasthuis is alleen mogelijk op 5 oktober tussen 9.00 en 10.45 uur.

Opbrengst voor goed doel
De opbrengst van de Loop(t) gaat naar een goed doel: de stichting Vrienden van het Westfriesgasthuis. Zij zetten zich in voor een aangename ziekenhuisomgeving. Zodat patiënten, bezoekers en medewerkers zich ’een beetje meer thuis’ voelen.
De opbrengst van de Wesfriesgasthuis Loop(t) is specifiek bestemd voor de afdeling Oncologie. Kanker is een slopende ziekte, die vaak om een intensieve behandeling vraagt. Patiënten met kanker brengen daarom veel tijd door in het ziekenhuis. De Vrienden willen het verblijf van de patiënten waar mogelijk prettiger maken. Dit doen ze door te investeren in de aankleding en faciliteiten van de afdeling. Denk aan verse bloemarrangementen, de nieuwste kranten en tijdschriften en het sponsoren van activiteiten zoals make-up- en pruikenworkshops.

Kijk voor meer informatie op vriendenvanhetwestfriesgasthuis.nl