Hoorn dag lang groot kinderfeest dankzij Speeldag NL

22-9-2014

Hoorn - Duizenden kinderen, en hun (groot)ouders, genoten zondagmiddag van een 6e aflevering van Speeldag NL. Meer dan 50 gratis attracties en speelactiviteiten en mooi weer zorgden voor zeker 25.000 bezoekers aan de Hoornse binnenstad.

De organisatie is zeer tevreden met de grote belangstelling en enthousiaste reacties van deelnemers en publiek. De EHBO-ers hadden alleen kleine ongevalletjes en verder liep alles goed. Dankzij de hulp van ruim 100 vrijwilligers kijkt het bestuur van Speeldag NL terug op wederom een geslaagde dag voor kinderen.

Voorzitter Hans Stuijfbergen: ”Dankzij de steun van de Gemeente Hoorn en sponsors en al die vrijwilligers kan dit evenement zo’n succes worden. Ik sprak zondag de directeur van een grote landelijke spellenfirma die zijn bewondering voor Speeldag NL uitsprak. Juist omdat kinderen spellen en speelgoed kunnen uitproberen ontdekken ze wat bij hen past.”

Kijk voor prachtige foto’s op de site van Speeldag NL:

Reacties
Reactie: (Jan van Leek)
22-9-2014, 16:10
Inderdaad een heel prachtig resultaat en hulde voor het initiatief, organisatie en inzet! Proficiat. Kleine tip voor de gemeente: op de gelijktijdige kermis in Blokker liep helaas niemand...

Reactie: (Frans van Luit)
22-9-2014, 15:09
Was weer een mooi evenement ...gefeliciteerd met het resultaat