Westfries Schaats Festijn bij IJsbaan de Westfries

24-9-2014

HOORN - IJsbaan de Westfries, van der Woude Schaats,- en skeelersport, schaatsschool Duosport, Jeugd- en toerschaatsen van de Baancommisie Hoorn,diverse ijsclubs en Schaatstrainingsgroepen, Kunstrijvereniging KVH en WKC en IJshockey vereniging De Blue MountainCougars hebben hun handen ineen geslagen en hieruit is een mooi initiatief ontstaan: Het Allereerste Westfries Schaats Festijnvoor leerlingen uit Hoorn en omstreken.

Op dinsdag middag 30 september van 14.00 tot 17.00 uur kunnen leerlingen uit het voortgezet onderwijs gratis komen schaatsen. Woensdag middag 1 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur zijn de leerlingen van de basisscholen uit Hoorn en omgevingvan harte welkom voor een gezellig, sportief en leerzaam uitje bij IJsbaan de Westfries in Hoorn.

Deze middagen worden er verschillendeleuke clinics gegeven. Je kunt lange baan schaatsen, ijshockeyen en kunstrijden.En na afloop van de clinics kan je ook nog een stempeltocht schaatsen.

Schaatsen met Erben Wennemars
Speciaal op woensdag middag komt oud-wereldkampioen sprint Erben Wennemars naar de Westfries! Altijd al eens willen een rondje willen schaatsen met een groot kampioen? Dan is dit je kans! En als je wil mag je ook nog met hem op de foto!

De entree, schaatshuur en deelname aan diverse leuke clincs is deze dag helemaal gratis!