Cinekid bij Cinema Oostereiland

Herfstvakantie, tijd voor de mooiste kinderfilms op het Oostereiland

HOORN - Van zaterdag 11 tot en met zondag 19 oktober sluit Cinema Oostereiland aan bij het Amsterdamse kinderfilmfestival CINEKID met de allernieuwste films voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Cinema Oostereiland vertoont de films voor de kleinsten in de kleine filmzalen met het licht nog gedempt aan. De films zijn Nederlands gesproken. In de filmfoyer kunnen de kinderen tekeningen over de films maken.

Op het programma staan de volgende films: HET LEVEN VOLGENS NINO (8+), de openingsfilm van Cinekid; DUMMIE DE MUMMIE (6+), boekverfilming die voor een deel is opgenomen bij De Breek in Oosthuizen; JOHAN EN DE VERENKONING (6+), een lieve animatiefilm; HOCUS POCUS MET ALFONS ALFRINK (4+), Noorse animatiefilm voor de allerkleinsten; En MIJN MAMA IS IN AMERIKA EN HEEFT BUFFALO BILL ONTMOET (5+), animatiefilm voor jonge en iets oudere kinderen.
Entreeprijs tot 15 jaar: € 6,50. Regulier € 8,50. Vrienden van Cinema Oostereiland € 6,50.
Cinema Oostereiland, Krententuin 25, Hoorn. Kaartverkoop en meer informatie over de films: www.cinemaoostereiland.nl of aan de kassa. Reserveren via: 0229-23 22 96.

CINEKID
Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie het Cinekid Film-, Televisie- en Nieuwe Mediafestival voor de jeugd. In oktober 2014 vindt de 28e editie van dit internationale festival plaats. Dit 10-daagse evenement in Amsterdam en door heel Nederland (30 locaties) omvat alle aspecten van de media industrie voor jong publiek en biedt naast kwalitatieve media ook workshops en masterclasses.
www.cinekid.nl