Omring aanwezig op Nationale Hulpverlenersdag in Hoorn

1-10-2014

HOORN – Op zondag 5 oktober 2014 kunt u de Omring stand bezoeken tijdens de Nationale Hulpverlenersdag in Hoorn. Dit grote evenement op de Nieuwe Wal (naast brandweerkazerne) is geopend van 11.30 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Stichting Hulpverlenersrespect
Stichting Hulpverlenersrespect organiseert deze dag en zet de hulpverleners in het zonnetje. Zo geven ze de kans te laten zien wat ze doen. Hierdoor hopen we samen meer respect af te dwingen bij de medemens.

Zorg via de tablet
De wijkverpleegkundige zal Beeldzorg in de praktijk laten zien, hoe werkt deze verbinding en wat zijn de voordelen hiervan. Daarnaast kunt u ervaren hoe het is om met een tillift verplaatst te worden.

ZO…
Omringdochter ZO... is aanwezig. U kunt bij hun terecht voor informatie over onder andere zorg ondersteuning via uw persoonsgebonden budget. Als klant van ZO… profiteert u optimaal van alle diensten en services die Omring u biedt.

Promotieteam
Heeft u een vraag over zorgverlening, cursussen en hulpmiddelen? Of wilt u Omringpashouder worden en profiteren van vele voordelen? We zien u dan graag bij onze stand. Als u zich nú aanmeldt voor 2015, kunt u de laatste maanden van 2014 voordelig gebruik maken van vele diensten.

Ook denken we aan de jongere bezoekers. Haal daarom een kleurplaat bij de Omring stand op, en maak kans op een waardebon van € 30,00 van de Bart Smit!