Avontuur met Hermans

3-10-2014

HOORN - Ondernemen is een avontuur. Een reis waarvan je hoopt dat die goed verloopt. Daarom plan je een route die je het beste uitkomt. Maar wat als er halverwege beren op de weg staan? Hoe weet je welke beren dat zijn en waar ze precies staan? Beleef het avontuur van ondernemen mee met Patrick Avontuur en Kees Hermans. Twee ondernemers die weten welke valkuilen en uitdagingen je tegenkomt, omdat ze spreken uit ervaring. Avontuur met Hermans is dinsdag 28 oktober van 16.00 tot 18.00 uur in Hotel Van der Valk in Hoorn.

Sfeermaker Patrick Avontuur begon op zijn 19e als zelfstandig ondernemer. In 2013 verkocht hij een groot gedeelte van de aandelen van Avontuur Thema-vormgevers. Nu houdt hij zich voornamelijk bezig met de creatieve kant. Ook participeert hij in andere bedrijven. Patrick is een ondernemer met een onconventionele manier van zakendoen en leiding geven.

Multi-ondernemer en investeerder Kees Hermans is groot geworden met handel in cd’s, dvd’s, boeken en computerspelletjes en speelde onder meer een belangrijke rol bij de ontwikkeling van De Blauwe Berg in Hoorn. Ook kocht hij de landelijke ketens Jamin en Multivlaai. Kees is een ondernemer die blijft doorgaan waar anderen zouden stoppen.

Deze interactieve en inspirerende reis wordt begeleid door presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en wordt afgesloten met een kleine netwerkborrel. Mis dit unieke netwerkevent niet en schrijf je dus snel in via www.hoornbusinessevents.nl

Tijd: 16:00-18:00 uur
Locatie: Hotel Van der Valk Hoorn, Westfriese Parkweg 1, 1625 MA Hoorn
Investering: 29,- euro ex btw

Het Groot Noord-Hollands Idee wordt georganiseerd door Hoorn Business Events, een initiatief van Rob van Loon en Robert-Jan Knook. Hoorn Business Events is hét platform in Hoorn voor ondernemers en ondernemende mensen. Het platform faciliteert hen in hun ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Uitgangspunten die daarbij een rol spelen zijn inspireren, kennis delen en het bieden van een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Andere events zijn MijnHoorn 2014, Hoorn op de Kaart het Het Groot Noord-Hollands Idee.