Afsluiting Dampten - 13 t/m 17 oktober

8-10-2014

HOORN - In de week van de herfstvakantie (maandag 13 t/m vrijdag 17 oktober) is Dampten ter hoogte van de Algemene Begraafplaats afgesloten voor alle verkeer. Er vindt dan asfaltonderhoud plaats en de verkeerslichten op de kruising Dampten/Keern/Van Dedemstraat worden vervangen.
Het werk vindt plaats tussen 7.00 en 17.00 uur, de afsluiting is ook ’s avonds en ‘s nachts. Er is gekozen voor uitvoering in de herfstvakantie, omdat er dan geen scholieren zijn die zich per fiets of bus via Dampten verplaatsen.


Omleiding autoverkeer
Autoverkeer vanuit de binnenstad en vanaf de Van Dedemstraat met bestemming Dampten of Berkhouterweg wordt omgeleid via de Provincialeweg en de turborotonde.
Autoverkeer vanaf de Provincialeweg met bestemming Dampten wordt ook omgeleid via de Provincialeweg en de turborotonde. Doorrijden van Dampten naar het Keern is niet mogelijk.

Omleiding fietsverkeer
Fietsverkeer vanuit de binnenstad en vanaf de Van Dedemstraat met bestemming Dampten wordt omgeleid over het Keern en de Berkhouterweg.

Kruising
De hele week zijn de verkeerslichten op het kruispunt buiten werking. Op het Keern en de Van Dedemstraat zijn minder rijstroken beschikbaar. Op de kruising geldt een maximum snelheid van 30 km per uur. Voor de begeleiding van het verkeer zijn verkeersregelaars aanwezig.