Diëtisten van Omring starten Dieet & Co

8-10-2014

HOORN - Afgelopen maanden heeft Omring gewerkt aan de loskoppeling van de afdeling Voeding en Dieetadvisering. De diëtisten Martine Dogger en Mariska Rinkel hebben besloten om deze zorg in de Kop van Noord-Holland over te nemen met hun nieuwe bedrijf Dieet & Co. Zo waarborgen zij de kwaliteit en continuïteit van service en dienstverlening voor de bestaande cliënten van Omring. Per 1 oktober 2014 is Dieet & Co van start gegaan.

Dieet & Co is opgezet door diëtisten die zelf werkzaam waren bij Omring. Het grote voordeel is dat er voor de cliënten van Omring dan ook niet veel verandert. Zij kunnen een beroep blijven doen op gespecialiseerde zorg zoals ze dat gewend waren. Ze kunnen in veel gevallen bij hun eigen diëtist terecht. Dieet & Co blijft gebruik maken van dezelfde locaties. Het enige dat verandert is de telefoon en e-mail.

Wat doet Dieet & Co?
Gezondheid is een kostbaar goed. Een gezonde leefstijl en een verantwoorde voeding vormen hierbij een belangrijke basis. Dieet & Co staat voor Diëtisten en Consultants. De diëtisten brengen op een deskundige, persoonlijke en ondernemende manier balans in het leven van mensen. In hun rol als consultant voeden ze cliënten met kennis over eten, drinken en bewegen. Dieet & Co heeft een uitgebreide expertise op het gebied van Diabetes Mellitus, hart- en vaatziekten, COPD, ondervoeding en overgewicht. Verder is het goed om te weten dat Dieet & Co een kinderdiëtist en een sportdiëtist heeft. Hierdoor kunnen zij perfect inspelen op vele vragen en wensen van uiteenlopende aard.

Dieet & Co is bereikbaar via 085-4884700, info@dieetenco.nl. Neem ook een kijkje op de website: www.dieetenco.nl

Dieetzorg bij Omring
De diëtisten van Omring blijven dieet- en voedingadvies bieden aan de cliënten van woonzorglocaties.
Om de kwaliteit en continuïteit van service en dienstverlening van de diëtisten te waarborgen, is besloten de dieetzorg aan de thuiswonende cliënten over te dragen. Een drietal diëtisten van het Advies en Behandel Centrum van Omring gaat zelfstandig verder. Mariska Rinkel en Martine Dogger verlenen dieet- en voedingsadvies in de Kop van Noord-Holland onder de naam Dieet & Co. Lindy Postma verleent vanaf 1 december a.s. onder de naam Dieetzorg.com dieet- en voedingsadvies in de regio West-Friesland. Waar mogelijk blijft Omring uiteraard samenwerken met Dieet & Co en Dieetzorg.com.