Theater van de Nacht

11-10-2014

HOORN - De Nacht van de Nacht is een jaarlijks terugkerend landelijk thema dat wordt georganiseerd door de natuur- en milieufederaties. Het belang van de nacht en het donker staan centraal. MAK Blokweer doet weer mee en geeft er een theatrale tint aan.

Twee theatermakers en een muzikant hebben het donker, magie en verwondering als uitgangspunt genomen en verrassen met een gevarieerd programma. Naast de voorstellingen zijn er verschillende andere activiteiten. Dit Theater van de Nacht is dus echt iets voor jong én oud.

Verwonder je tijdens het mooie en grappige verhaal ‘Raaf steelt het licht’. Een prachtig indianenverhaal over de maan en de sterren.
Lach mee bij de voorstelling ‘De kruidenheks’. Deze heks kan toveren als de beste maar er gaat wel eens iets mis… En schuif aan bij een interactief concert waarbij je zelf mee mag spelen op trommel en andere percussie instrumenten. Luisteren mag natuurlijk ook.

Geniet van de verhalen en magische klanken, knutsel een spannend nachtdier en laat jezelf schminken. Scouting Martin Luther King zorgt voor een gezellig kampvuur. Het MAK zorgt voor warme chocolademelk en glühwein met iets lekkers erbij!
Het theater van de nacht gaat over het donker en het beleven van de duisternis. Neem dus geen lampion of zaklamp mee. Warme kleren komen wel goed van pas!

Meer informatie en reserveren kan bij Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker, tel. 0229 266344 info@mak-blokweer.nl. www.mak-blokweer.nl.