Modeshow en lezing in Westfriesgasthuis in borstkankermaand oktober

14-10-2014

HOORN - Oktober is borstkankermaand. In het kader daarvan organiseert het Westfriesgasthuis diverse activiteiten.

Modeshow
Op dinsdagavond 21 oktober is er in het Westfriesgasthuis in Hoorn een modeshow voor vrouwen met borstprotheses. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur.
Nelly Teensma van Body Care leidt de avond. Zij is gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses, speciale badmode en lingerie voor vrouwen die protheses dragen.
In de pauze is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen aan de mammacareverpleegkundige van het Westfriesgasthuis. Drogisterij Verberne is aanwezig met zon- en huidverzorgingsproducten.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het ZorgInformatiePunt van het Westfriesgasthuis. Dit kan telefonisch via 0229 – 25 76 13, of door een e-mail te sturen naar zorginformatiepunt@westfriesgasthuis.nl. Het bijwonen van de modeshow is gratis.

Lezing
Op dinsdagavond 28 oktober is er in het Westfriesgasthuis in samenwerking met Esperanz een lezing over borstkanker. Psychosociaal therapeut Judy Hoffer is uitgenodigd om te vertellen over de gevolgen van borstkanker voor de naaste omgeving. Daarnaast vertellen oncologisch chirurg Joris Joosten en internist oncoloog Simone van de Heiligenberg over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borstkanker(behandeling).

De lezing duurt van 20.00 tot 21.45 uur. Aanmelden kan via info@esperanz.org.
De toegang is gratis.