Goede doelen markt in de koepelkerk

15-10-2014

HOORN - Evenals voorgaande jaren wordt in de Koepelkerk in Hoorn weer een goede doelen-markt georganiseerd.
Het tijdstip is dit jaar wat vroeger in het jaar gekozen, zodat bezoekers de gelegenheid hebben om zowel hun sinterklaas- als kerstinkopen op de markt te doen.


Deze wintermarkt wordt gehouden op zaterdag, 22 november van 12.00 – 16.00 uur.
Tijdens de markt zullen weer veel instellingen aanwezig zijn. Deze instellingen beogen allen een goed doel en de opbrengst van hun verkoop is voor dat doel bestemd. Zo zult u b.v. de Wereldwinkel aantreffen, maar ook de Zonnebloem, Stichting West-Friesland voor Burundi, Amnesty International, Sharing Fair Europe, Emmaus, Kiwanis en De Zuivere Bron. En natuurlijk ook het actiecomité van de Stichting Koepelkerk.

Voorts zal de Kinderkledingbank aanwezig zijn, waar u overtollige kinderkleding en speelgoed kunt achterlaten. Ook kunt u daar wat lekkers kwijt voor de Voedselbank; we denken daarbij aan pepernoten, speculaas en kerstkransjes. In ieder geval lekkers dat past bij de aanstaande feestdagen.

Natuurlijk is ook aan muziek gedacht: tijdens de middag zullen enkele korte concerten te beluisteren zijn van o.a. het Grote Waal-koor, de zangers en zangeressen van “Eigenwijs” en het kinderkoor. Wat zij ten gehore gaan brengen is voor iedereen nog een verrassing, maar het wordt vast weer de moeite waard.

Vergeet dus niet op 22 november even binnen te lopen in de Koepelkerk aan de Grote Noord in Hoorn. U kijkt uw ogen uit, kunt genieten van een van de concerten en een lekker kopje koffie of thee.