Vijfde editie van de Wokke Vastgoed bokaal op ijsbaan De Westfries

8-11-2014

HOORN - Op 15 en 16 november 2014 wordt de vijfde editie van de Wokke Vastgoed bokaal verreden op ijsbaan De Westfries in Hoorn. In deze spectaculaire vierkamp strijden de beste junioren B van het Gewest Noord-Holland/Utrecht om de hoogste trede van het podium.

Van alle 5 de ijsbanen in het gewest Noord-Holland/Utrecht verschijnen de snelste jongens en meisjes uit de categorie junioren B aan de start. Zij rijden allemaal een 500, 1.000 en 1.500 meter. Voor de beste 16 rijders van het klassement na 3 afstanden volgt nog een 3.000 meter.

Uniek evenement
De Wokke Vastgoed bokaal is inmiddels een begrip geworden in de schaatswereld. Het is een uniek evenement omdat het buiten het NK Allround voor junioren, de enige wedstrijd voor junioren B over vier afstanden is. Daarmee is het een prachtige voorbereiding op het NK. De rijders reizen dan ook graag af naar Hoorn om deze spectaculaire wedstrijd te rijden.

De winnaar van de Wokke Vastgoed bokaal verdient niet alleen een beker en eeuwige roem, maar ook een leuke premie. De hoofdsponsor van de baanselectie in Hoorn, Wokke Vastgoed BV, heeft premies beschikbaar gesteld voor de beste 8 rijders en rijdsters van het eindklassement.

Het belooft weer een spannende strijd te worden, dus kom allemaal kijken. De toegang is gratis en de wedstrijd begint op beide dagen om 17.30 uur. Meer informatie over het programma en de deelnemers is te vinden op www.langebaanhoorn.bchoorn.nl.