Regionaal Orkestproject zoekt muzikanten

13-11-2014

HOORN - Voor het dertiende achtereenvolgende jaar formeert Muziekschool Gerard Boedijn weer een groot symfonie orkest voor de duur van 6 weken.

Gespeeld worden: The Prince of Egypt” van S. Schwartz “In a Persian Market” van A.W. Ketèlby ”Symfonie in D mineur“ van C.Franck “Themes from 007” van J. Barrey en “Autumn” (première) van J. Mayle.

Het orkest staat o.l.v. Berna van der Hulst.

Ben je al flink gevorderd op je instrument? Kom dan 6 weken lang bij ons in het orkest meespelen. Onder gevorderd verstaan wij dat je minimaal 4 jaar een instrument bespeelt. Van blazers vragen wij minimaal B niveau.

Alle symfonieorkest instrumenten, plus saxofoon kunnen zich inschrijven. Deelname is voor iedere muzikant; Je hoeft geen leerling van een muziekschool te zijn. Volwassenen zijn ook zeer welkom. Er is in het programma een grote rol weggelegd voor koper en slagwerk.

De eerste repetitie is op zondag 4 januari 2015 van 16.00 - 17.30 uur. Daarna wordt er op de vrijdagen gerepeteerd van 17.15 - 19.00 uur op de muziekschool, Noorderstraat 3 te Hoorn, op loopafstand van het NS station in Hoorn.
De uitvoering vindt plaats op zaterdagavond 14 februari 2015 in de Oosterkerk Hoorn.

Kosten: geen

Aanmelden kan bij de balie van Muziekschool Gerard Boedijn, Noorderstraat 3 te Hoorn of via email: info@muziekschoolboedijn.nl (inschrijfformulier te downloaden via de website www.muziekschoolboedijn.nl).