Westend en Rabobank West-Friesland helpen Hoornse Voedselbank

13-11-2014 Voor elke verkochte kaart van Ciske de Rat – de Musical één kaartje naar de Voedselbank

HOORN - ‘Dat we een partner hebben gevonden die ons wil helpen bij dit ambitieuze plan… Ik kan het nog steeds niet geloven!’, jubelt voorzitter Shirley Breuren van musicalvereniging Westend in Hoorn. Genoeg reden voor blijdschap. Met hulp van Rabobank West-Friesland kan Westend hun maatschappelijke doel van dit jaar te bereiken: mensen met minder middelen gratis naar het theater laten gaan.

Musicalvereniging Westend staat op 22 en 23 november in Schouwburg Het Park met de voorstelling Ciske de Rat – de Musical. Voor elke kaart die de vereniging vanaf nu verkoopt, doneren zij één kaart aan de Voedselbank in Hoorn (zolang de voorraad strekt). Gezinnen die normaal geen middelen hebben voor een theaterbezoek, kunnen op deze manier toch samen een gezellige avond uit. Door de financiële hulp van Rabobank West-Friesland kan dit plan – dat al vele langer op de plank ligt - eindelijk uitgevoerd worden.


Shirley: ,,Als Westend willen wij onze voorstellingen zo bereikbaar mogelijk houden, voor een zo groot mogelijke groep mensen. Ook voor mensen die graag willen komen, maar daar de financiële middelen niet voor hebben. Als vereniging willen wij graag meer doen dan een mooie productie neerzetten. We willen betrokken zijn bij Hoorn en haar inwoners, een écht Hoornse vereniging zijn. Daar sluit dit plan heel mooi bij aan. Voor de mensen die vanaf nu kaarten kopen voor Ciske de Rat – de Musical is het ook heel leuk. Zij helpen met hun aankoop een goed doel. En dan krijgen ze nog een prachtige voorstelling te zien ook!’’


De gezinnen van de Voedselbank gaan naar Ciske de Rat – de Musical. Hierin zien we eindelijk hoe het ieders favoriete Amsterdamse straatschoffie vergaat als volwassen man. De kleine Ciske slaat zich in de jaren ’20 met humor en bravoure door zijn moeilijke jeugd totdat het noodlot toeslaat: in een vlaag van woede vermoordt hij zijn moeder. Krijgt hij een tweede kans? Tijdloze personages, een alles verscheurende oorlog en natuurlijk... Amsterdam. Ciske de Rat - de Musical heeft alles in zich voor een spannende en ontroerende avond musicaltheater.


Ciske de Rat – de Musical. 22 november 20.00 uur en 23 november 14.00 uur in Schouwburg Het Park in Hoorn. Kaarten € 24,50 via www.hetpark.nl.