Hoorn naar de kloten in het Huis Verloren

18-11-2014

HOORN - Het Hoornse theatergezelschap S.P.O.T. brengt een zeer hedendaags toneelstuk op de planken. Geschreven door Ko Boos, en onder regie van Joep Spruit. De titel doet het ergste vermoeden, en dat komt dan ook akelig dicht in de buurt. Maar de voorstelling gaat naadloos over in een Mieterse Troostfuif, dus de geplaagde toeschouwers keren toch weder joppig huiswaarts.

Bij het betreden van de zaal krijgt de bezoeker een ’Noodzak voor donkere tijden’ aangereikt. Met inhoud. Het entreebiljet dient tevens als Goedselbon. Men ziet: alles wordt in het werk gesteld om het welbevinden van de kijkvisite op zeer aanvaardbaar peil te houden.

De cast van het stuk voorziet in namen die enige overeenkomst zouden kunnen vertonen met bestaande Hoornse personen. Dit nu, is per ongeluk geheel toevallig.

De première is donderdagavond 20 november. Vrijdagavond 21 november gaat Hoorn andermaal naar de kloten, alsmede zondagmiddag 23 november. Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.30 uur. (Zondag 13..30 uur, aanvang 14,30 uur). Bij overschrijving wordt een vierde voorstelling op zondagavond ingelast.
Entree €12,50 p.p.

Reserveren noodzakelijk i.v.m. eventuele schikking van volgeboekte data. Reserveren kan via emailadres toneel.spot@gmail.com

Van ganser harte welkom!