Try-out liedjesprogramma ’Professioneel zwelgen’ Luciën Greefkes in Hoorn

27-11-2014

HOORN – Op dinsdag 23 december geeft tekstdichter en muzikant Luciën Greefkes een try-out van zijn eerste solovoorstelling ’Professioneel Zwelgen’ in de ruimte van Loft der Zotheid aan het Nieuwe Noord 10 in Hoorn. De zaal is open rond 19.30, de voorstelling begint om 20.00 uur. In zijn debuutvoorstelling zingt hij eigen materiaal. Hij bespeelt daarbij afwisselend de piano en de harp. Voor entree mag u een vrijwillige bijdrage leveren.

Met zijn voorstelling stelt Luciën Greefkes de toeschouwer in staat te zwelgen in melancholie, te verdrinken in nostalgie en te verdwazen over logische poëzie. In zijn teksten bezingt de Hoornse muzikant zijn familie, het activisme, maar benadert hij ook uitgekauwde thema’s als de liefde op originele wijze. Zijn stijl wordt vergeleken met het werk van Maarten van Roozendaal en Klein Orkest. De nummers worden door de artiest zelf op zo professioneel mogelijke wijze geëpibreerd.

Luciën Greefkes is in de afgelopen jaren vooral actief geweest als muzikant bij geïmproviseerd toneel, waarbij hij live een muzikale omlijsting bij toneelscènes en geïmproviseerde zang verzorgt. Het metier van tekstdichter vatte hij pas recent serieus op, nota bene toen hij bij het Europees kampioenschap voetbal in 2012 muzikaal commentaar verzorgde in de pauze van de wedstrijd en na de tweede helft.

Reserveren wordt aanbevolen. Dit kan door te bellen met 0229-299906 of door een e-mailtje te sturen aan reserveren@muziektaal.nl.

Reacties
Reactie: (Diana)
20-12-2014, 10:48
Geweldige artiest!