Gezocht: kleine lokale ondernemers

2-12-2014

HOORN - Bent u een kleine ondernemer uit de omgeving Hoorn? Zou u wel wat extra naamsbekendheid willen opbouwen of bent u al een vertrouwd gezicht? In beide gevallen mag u niet ontbreken op de kerstmarkt op 24 december in Theater het Pakhuis in Hoorn.

Momenteel wordt er onder leiding van regisseur Stephan der Kinderen druk gerepeteerd met de acteurs die op 24 december drie maal de kerstmusical ‘A Christmas Carol’ ten tonele zullen brengen. Om de kerstsfeer compleet te maken in Theater het Pakhuis zal er glühwein worden verkocht en worden er prachtige kerstliederen ten gehore gebracht door het plaatselijk Soul- en Gospelkoor Uptight. Als klap op de vuurpijl zal er een kerstmarkt worden opgezet waar lokale ondernemers hun (kerst)waar aan de man kunnen brengen.

Hiervoor zijn we nog op zoek naar enthousiaste ondernemers die graag van deze kans gebruik maken. De organisatie zal zorg dragen voor de stands. Hierdoor kunnen alle ondernemers kosteloos komen bijdragen aan het kerstgevoel. Enkel voordelen dus!

Hebt u interesse in een stand op de kerstmarkt op 24 december?
Aanmelden kan tot 17-12-2014 bij Karianne Regter 0653431624.

Reacties
Reactie: (Jan van Leek)
7-12-2014, 22:49
Tijden van deze markt?

Reactie: (Betty de Roo)
2-12-2014, 19:48
Ik heb interesse in uw kerstmarkt. U kunt op mijn website: bettyscreatievewereld.jimdo.com zien wat ik zoal heb gemaakt. Ik ga er nog wat spulletjes voor de kerst proberen bij te maken. Graag zou ik willen weten om welke tijden het gaat. Ik hoor graag van u.