Inloopavond stadsstrand, Westerdijk en dijkversterking

4-12-2014

HOORN - Op donderdag 11 december 2014 is er een inloopavond over de plannen rond de dijkversterking, het stadsstrand en de Westerdijk. Tijdens de avond kunnen geïnteresseerden kennis nemen van de laatste stand van zaken en hun vragen stellen. De inloopavond duurt van 17:00 uur tot 20:00 uur en vindt plaats in de Romeo- en Juliazaal van schouwburg Het Park.

In juli organiseerden de gemeente Hoorn en het Hoogheemraadschap tweemaal een informatiemarkt over de projecten van de dijkversterking, de aanleg van een stadsstrand en een voet- en fietspad langs de Westerdijk. Na juli zijn de vragen en suggesties van bewoners en belanghebbenden, voor zover mogelijk, verwerkt of beantwoord. Tijdens de inloopavond van 11 december kunnen mensen tussen 17:00 en 20:00 uur binnenwandelen en kennis nemen van de laatste stand van zaken. Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen. Aanmelden is niet nodig.

De gemeente Hoorn verwacht dat de gemeenteraad begin 2015 een besluit kan nemen over het voorlopig ontwerp en het bijbehorende budget.