Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Hoorn op maandag 5 januari

18-12-2014

HOORN - Op maandag 5 januari vindt in Schouwburg het Park de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Hoorn plaats. Burgemeester, wethouders en gemeenteraad van Hoorn nodigen iedereen van harte uit om ‘s avonds in de schouwburg een afwisselend programma mee te maken en elkaar het beste voor 2015 toe te wensen.

Vanaf 19.30 uur is er koffie en thee in de foyer. Om exact 20.00 uur start een officieel programma in de Hamletzaal. Actuele gespreksonderwerpen en kunst vullen elkaar op verrassende wijze aan tot een aansprekend geheel.
Medewerking verlenen Otto Wijnen (presentatie), Hoorn TV, danssportvereniging Dance Impression, singer-songwriters Chris James en Laurens Reij van Lakeside Stories, stadsdichter Hedwig Baartman, burgemeester Onno van Veldhuizen en een aantal inwoners van Hoorn die zich live of via filmbeeld van hun beste kant laten zien.

Aansluitend is er receptie in de foyer tot 22.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Reacties
Reactie: (Jonkheer)
19-12-2014, 20:48
Helaas niet Hans.Je hebt het bij het verkeerde eind. Als je het om gaat draaien dan heet ik Jonk van achteren en ben een heer dus de heer Jonk. Zo het raadsel ook weer opgelost.

Reactie: (hans hoornsman)
19-12-2014, 19:52
De naam doet vermoeden, dat ook gij Jonkheer, tot de bobo's behoort.

Reactie: (jonkheer)
19-12-2014, 18:55
Gaan we weer, Belachelijk om een nieuwjaarsreceptie te houden als er zoveel armoede is in Hoorn. Laten ze het geld geven aan de voedselbank. Daar hebben veel mensen meer baat bij dan aan een onzinnige nieuwjaarsreceptie waar toch alleen maar bobo's komen.