Na een succesvolle editie in 2014 nu de 2de Editie van EARLY URBAN RUN 2015

31-12-2014 Hardlopen verandert: #Runnovation

HOORN - Naast gezondheidsredenen, is plezier de belangrijkste drijfveer bij het sporten. Terwijl hardlo­pen veelal wordt gezien als individuele sport, is lopen in een groep een trend die wereldwijd in opkomst is. Deze ontwikkeling wordt ook wel Runnovation genoemd en is ontstaan omdat samen sporten enorm stimulerend is en extra motivatie geeft.

Om je de kans te geven dit zelf te ervaren, organiseren Bikkeltraining, New Balance en Runners­world Hoorn elke zaterdagochtend in januari (3-10-17-24 en 31 ) 2015 de EARLY URBAN RUN. De 2e editie!
Samen, in de vroege ochtend (06:30 uur), in het centrum van Hoorn werken aan je conditie en gezondheid. Uiteraard onder begeleiding van een professioneel en gediplomeerd team.
Dit bijzondere loopevenement is voor iedereen en belangrijk is ook dat iedere deelnemer in zijn of haar eigen tempo de EARLY URBAN RUN kan volbrengen.

Wat doe je eigenlijk zo vroeg?
Iedere training begint met een warming-up. We gaan eerst rustig inlopen en maken gebruik van de ‘obstakels’ in de stad om oefeningen te doen. Eventueel verdelen we de groep, zodat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan meedoen. De duur van deze EARLY URBAN RUN is ongeveer 4 à 5 kwartier en start op de Roode Steen in Hoorn. Zoals gezegd elke zaterdag in januari om 06:30 uur (Parkeren is gratis op zaterdagmorgen).

Wil je meedoen?
Deelname is GRATIS. De motivatie van de organisatoren is zoveel mogelijk mensen laten erva­ren dat samen hardlopen gezellig en motiverend is. En het vroege ochtenduur maakt de er­varing extra bijzonder en misschien zelfs wat extreem, maar daardoor is de voldoening na de prestatie juist heel groot.


THIS IS #RUNNOVATION www.earlyurbanrun.nl