‘Moord in het Spotlicht’ debuut van nieuwe theatergroep

10-1-2015

HOORN - Theatergroep ‘Theater Spotlight’ heeft zaterdag 17 januari de debuutvoorstelling ‘Moord in het Spotlicht’ van Lisette Leenders in Pakhuis Hoorn. Een komisch thriller waarin niets is wat het lijkt en het lijkt niet wat het is.
Eén schot, één dode. Zeven verdachten, zeven motieven.

Spotlight neemt het publiek mee in een toneelstuk over een professioneel theatergezelschap die voor een belangrijke première staat. Er staat veel op het spel. Een dreigend faillissement hangt ze als het zwaard van Damocles boven het hoofd. Met de opvoering van een geweldig stuk hopen ze het hoofd boven water te kunnen houden.

Dan volgt er één schot! Het begin van het einde. Iedereen verdenkt elkaar. De inspecteur en zijn assistente doen er alles aan om de waarheid te achterhalen. De ware aard van de spelers komt nu pas aan de oppervlakte. Waar niemand rekening mee had gehouden is de poetshulp. Wat doet zij op de plaats van delict op haar vrije dag? Zij vertrouwt het zaakje niet en gaat op nader onderzoek uit, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Gelukkig blijkt zij een goede toneelspeelster te zijn.

‘Moord in het spotlicht’ is de debuutvoorstelling van Theater Spotlight. Ben jij bij deze bijzondere voorstellingen aanwezig?

Theater Spotlight speelt 17 en 24 januari in Pakhuis Hoorn en vrijdag de 13e februari in Wijkcentrum Kersenboogerd. Voor meer informatie: theaterspotlight@gmail.com | 06-30422830