West-Friesland heeft nieuw ondernemersplatform

11-1-2015

HOORN - Ondernemers Robert-Jan Knook en Rob van Loon lanceren voor de regio OndernemendWestFriesland een nieuw onafhankelijk platform voor ondernemers en ondernemende mensen. Met dit platform willen Knook en Van Loon andere ondernemers inspireren en uitdagen om kennis met elkaar te delen, zodat iedereen ook in het nieuwe jaar verder kan groeien. Hiervoor stellen zij een kwalitatief hoogwaardig netwerk beschikbaar en worden meerdere keren per jaar inhoudelijk gedreven business events georganiseerd.

OndernemendWestFriesland begon in 2012 als Hoorn Business Events. Initiatiefnemers Knook en Van Loon zien het nieuwe platform als een logische volgende stap in hun ondernemersavontuur. “We zien dat ondernemers en politiek elkaar steeds vaker vinden op regionaal niveau”, zegt Van Loon. Knook voegt daaraan toe dat de successen van de eerder georganiseerde business events in Hoorn nu ook regionaal uitgedragen kunnen worden.

Met dit nieuwe platform is ook een nieuw Comité van Aanbeveling samengesteld. Dat bestaat uit Gert van der Valk van het gelijknamige hotel in Hoorn, makelaar Margit Nijboer van RE/MAX Direct en Jan-Wolter Bloem van Duijn Bloem Voss Advocaten in Zaandam.

Het eerste event van dit nieuwe jaar is op 30 januari 2015 bij de Rabobank in Zwaagdijk en heeft als titel MijnWestFriesland2015. Sleutelfiguren uit het regionale bedrijfsleven en politiek ontvouwen hier hun plannen voor het nieuwe jaar. Aanmelden kan al via de website www.OndernemendWestFriesland.nl

Het onafhankelijke platform OndernemendWestFriesland is er voor ondernemers en ondernemende mensen die elkaar willen inspireren en kennis willen delen om verder te groeien. Het platform heeft daarvoor een kwalitatief hoogwaardig netwerk beschikbaar en organiseert inhoudelijk gedreven business events & more.

Reacties
Reactie: (Jan van Leek)
12-1-2015, 12:42
Alle lof voor dit initiatief maar om het nu uitgerekend bij een bank te laten plaatsvinden....? Als er partijen zijn die de rem op ondernemen hebben gezet dan zijn het wel de banken. Veel (startende) ondernemers zijn juist geïnteresseerd in alternatieve financieringsmogelijkheden.

Reactie: (Frans van Luit)
11-1-2015, 23:39
Gefeliciteerd Rob