Open dag Inloophuis Pisa op 7 februari a.s.

16-1-2015

HOORN – 9 januari 2015 - Op zaterdag 7 februari a.s. zet Inloophuis Pisa van 12.00 tot 16.00 uur haar deuren wagenwijd open voor iedereen die belangstellend is naar wat wij doen.

U kunt deze dag vrijblijvend een kijkje komen nemen en kennis maken met onze medewerkers en de verschillende activiteiten van het inloophuis. De activiteiten van Inloophuis Pisa zijn heel divers en zeker niet alleen voor patiënten, maar ook voor hun partners, kinderen, ouders en ook voor nabestaanden!

Er zijn diverse activiteitenbegeleiders die u tijdens de open dag een voorproefje geven en waar u actief aan kunt meedoen. Zo bestaat de mogelijkheid om een minilesje yoga te volgen of mee te doen aan het creatief atelier. U kunt ‘proeven’ van de cursus ‘Krachtig Kwetsbaar zijn’ die in maart weer van start gaat en er is een presentatie van het koor ”Zingen voor je leven”. Of u ondergaat een heerlijke ontspanningsmassage.

Naast dit alles staat er vanzelfsprekend een hapje en een drankje voor u klaar en geven de gastvrouwen en activiteitenbegeleiders u graag nadere informatie.

Wereldkankerdag en rozenactie
Op dinsdag 4 februari a.s. is het Wereldkankerdag. Traditiegetrouw gaat een team van vrijwilligers van Inloophuis Pisa weer op pad om rozen uit te delen. Zij doen dit onder meer in het Westfries Gasthuis. De Wereldkankerdag-roos symboliseert liefde, kracht, erkenning en respect, en is bedoeld om mensen die met kanker geconfronteerd zijn een hart onder de riem te steken.
Inloophuis Pisa is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn.

Wilt u meer weten over het inloophuis? Kijk dan eens op www.inloophuispisa.nl of volg ons op Facebook.

Reacties
Reactie: (Constance Velthuijs)
18-1-2015, 11:53
Lieve mensen, volgens mij is 4 februari op woensdag en NIET OP DINSDAG! Vr. Groet Duck.