Westfriesgasthuis kiest voor Businesspost Hoorn

Goede bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

HOORN - Het Westfriesgasthuis heeft voor de postbezorging gekozen voor Businesspost Hoorn, onderdeel van WerkSaam Westfriesland. Op donderdag 15 januari ondertekenden Nils van Mourik, facilitair manager en inkoper Mark Groen namens het Westfriesgasthuis het 3-jarig contract, samen met bedrijfsleider Daniël van Essen van WerkSaam Westfriesland.

De samenwerking tussen het Westfriesgasthuis en Businesspost bestaat al langer, via andere samenwerkingsverbanden en losse opdrachten. Dat heeft nu geleid tot een contract. Daniël van Essen is heel verheugd: “Steeds meer bedrijven kiezen voor Businesspost. Dat komt onder andere door onze goede kwaliteit en prijsstelling. Daarnaast tonen bedrijven hun maatschappelijke gezicht; voor de postverwerking en – bezorging werken we met medewerkers en uitkeringsgerechtigden van WerkSaam Westfriesland. Dit contract is een mooi voorbeeld voor de invulling van een MVObeleid.”

Businesspost bestaat uit een groot aantal regionale vestigingen, dat samen een uniek netwerk vormt voor het uitwisselen en het bezorgen van post. Businesspost heeft een landelijk dekkend bezorgnetwerk, waarmee binnen 24 uur in heel Nederland post kan worden bezorgd. Door postbezorgers die herkenbaar zijn gekleed en gebruik maken van kenmerkende vervoermiddelen. Op de foto v.l.n.r.: Daniël van Essen, Nils van Mourik en Mark Groen.


Reacties
Reactie: (Dirck)
28-1-2015, 00:19
Op de foto, welke?????