Hollandia verder met trainers duo

01-02-2015

Charles van Altena en Erik Heijblok vormen volgend jaar het trainersduo bij Hollandia.
“Wij zijn ontzettend blij dat wij met Charles van Altena en Erik Heijblok een overeenkomst hebben kunnen sluiten voor het komende seizoen”, aldus voorzitter Marco van de Weem.
”Wij hebben met deze mannen goede maar zeer intensieve gesprekken gevoerd over de visie en het doel van Hollandia. Hun plannen en manier van werken sluiten hier ontzettend goed op aan. Wij denken dan ook dat we deze jonge selectie met zowel Charles als Erik de begeleiding kunnen geven die het nodig heeft om zichzelf verder te ontwikkelen.”


”Bij Hollandia willen wij ons focussen op de jeugd en hebben wij als doel dat onze selectie een goede vertegenwoordiging is van spelers uit de eigen jeugdopleiding. Gevolg is natuurlijk wel dat de selectie veelal bestaat uit jonge spelers. Onze spelers hebben ontzettend veel talent en een echt club gevoel waarin wij graag investeren qua begeleiding om hen beter te maken.”


”Zowel voor de sportieve toekomst van Hollandia als voor de spelers zelf een belangrijke keuze. Een trainers duo was dus een grote wens en met Charles en Erik hebben wij de kandidaten gevonden die complementair zijn aan elkaar. Voor ons het perfecte plaatje.
Charles heeft ontzettend veel kwaliteiten op sociaal psychologisch en technisch/tactisch vlak. Is een echte voetbalprofessional met de nodige trainerservaring, maar is tevens ook eigenaar van een professionele voetbalschool die bij meerdere voetbal instituten werkzaam is. Erik brengt vanuit zijn recente prof verleden naast de nodige tactische bagage ook de ervaring mee op wedstrijd mentaal niveau waarbij hij de huidige jeugdige ploeg volwassener kan maken op het gebied van wedstrijdbeleving in mentaal en tactisch opzicht.”


 


Reacties
Reactie: (Gerry Blokdijk)
2-2-2015, 09:05
Goed om te lezen dat mijn club de voorkeur gaat geeft aan eigen jeugd en dat er een einde wordt gemaakt aan het binnen halen van duur betaalde spelers die geen enkele binding met de club hebben. Ik wil ook waardering uitspreken voor aantal personen die Hollandia financieel uit het moeras hebben getrokken.