Boekpresentatie: 'Op sterven na dood'

18-02-2015

HOORN - “Zo wordt je opeens ziek, op een plotsellinge willekeurige dag. Een dag die je leven op zijn kop zet en drastisch doet veranderen”.

De 51-jarige Co Schipper uit Opmeer heeft met zijn autobiografische boek ‘Op sterven na dood’ deze heftig en emotionele gebeurtenis uit zijn leven opgetekend.  Het boek beschrijft de emoties, overlevingskracht en doorzettingsvermogen na een bacteriele besmetting die hem bijna het leven heeft gekost. Tijdens zijn ziektebed heeft hij met verschillende medewerkers van het Westfriesgasthuis een band opgebouwd. Een van de sleutelfiguren is intensivist  Annelies Tacx. Zoals Co dat zegt: “ze heeft mijn leven gered”. Om haar te bedanken krijgt dokter Tacx de eerste druk van het boek uitgerijkt tijdens de boekpresentatie. 

 

Welkom

U bent van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie. De presentatie vindt plaats in het kleine personeelsrestaurant van het Westfriesgasthuis op woensdag 18 februari 2015 vanaf 14.30 – 16.00 uur.  Het is uiteraard ook mogelijk om op dit moment het boek aan te schaffen en persoonlijk te laten signeren door Co Schipper.