Centrum- en havenbewoners gezocht voor ontvangst Amerikaanse cruisegasten

18-02-2015

HOORN - Hoorn Events, als onderdeel van Events Holland, is net als vorige jaren op zoek naar mensen die in de haven of het centrum van Hoorn wonen en het leuk vinden om voornamelijk Amerikaanse en Canadese cruisegasten te ontvangen. 

De bezoeken van deze Amerikaanse cruisegasten vinden plaats op diverse data in maart, april en mei 2015 van 10:30 uur tot 11:30 uur in de ochtend. Het is de bedoeling dat u als gastheer of gastvrouw in uw woning voor minimaal 8 personen per datum tussen 10:30 uur en 11:30 uur koffie of thee met appelgebak verzorgt en een uur lang leuke gesprekken kan voeren met de gasten. Na het doorslaand succes van afgelopen seizoenen, zijn de voorbereidingen voor 2015 reeds in volle gang. De gasten maken per cruise een reis door West-Europa gedurende ca. 2 weken en bezoeken elke dag een andere stad.

Afgelopen jaren werden de bezoeken aan de Horinezen thuis door de cruisegasten beoordeeld als ’highlight of the entire cruise’. Met dat compliment op zak is Hoorn Events nu begonnen met de werving van adressen voor 2015. Rob van Loon licht toe; ”We zoeken huiseigenaren die het leuk vinden om de Amerikanen te ontvangen en gezellig te praten over het leven in het land van de gast alsmede het leven in Nederland.”. 

Hij vervolgt: ”De Horinezen die afgelopen voorjaar hebben meegewerkt hebben het over het algemeen heel leuk gehad, er worden tot op de dag van vandaag nog steeds dankbrieven en kaartjes uit Amerika verzonden naar de huiseigenaren waar ze gedurende slechts een uurtje hebben genoten van het samenzijn.” Er zijn totaal 34 data beschikbaar, bewoners die zich aanmelden krijgen een vergoeding en kunnen zich voor minimaal 5 data opgeven. 

Voor meer info en een informatiepakket of aanmeldingen kunt u contact opnemen met
Events Holland, Rob van Loon, 0229-216527 of rob@eventsholland.nl.


Reacties
Reactie: (Erik)
18-2-2015, 19:39
Stuur even wat meer info Rob