LIFE biedt nieuw vertier in Hoorn

21-02-2015

Het laatste weekend van februari opent LIFE Music and More haar deuren aan de Roode Steen in Hoorn. LIFE vervangt het huidige Grand Café Santé. ‘Santé was mooi, maar nu is het tijd voor vernieuwing. We gaan voor een andere aanpak, een breder muzikaal aanbod en een nog intensiever gebruik van ons veelzijdige pand’, aldus eigenaar Gerben Langenberg.

 

Nieuw concept

LIFE in een notendop? Een uitgebreide muzikale agenda, Dance op vrijdag- en zaterdagavond en nieuwe mogelijkheden voor de zakelijke markt. De focus op muziek komt tot stand dankzij een samenwerking met Pop Hoorn, dat onder andere jaarlijks de programmering voor de Hoornse Stadsfeesten verzorgt. Theo Viset van Pop Hoorn licht toe: ‘West-Friesland en omgeving barst van het talent. Al dat talent komt straks samen in LIFE, waar de meest uiteenlopende soorten artiesten een podium geboden wordt. Van gevestigde namen tot jong talent. En wij maken daar natuurlijk iets extra’s van. Denk bijvoorbeeld aan themafeesten, dj-contests en muzikale dinnershows’. 

 

Spetterend openingsweekend

Op dit moment wordt Grand Café Santé aan de Roode Steen in Hoorn verbouwd. Het resultaat is te zien in het laatste weekend van februari, want dan gaat Santé over in LIFE! Op zaterdag 28 februari komt Dance-minded West-Friesland aan haar trekken met de beats van onder andere headliners Kris Kross en Bootsman2Bootsman. Op zondag 1 maart wordt LIFE officieel geopend in het bijzijn van vrienden, familie, relaties en pers. LIFE is deze zondag vanaf 15.00 uur geopend en natuurlijk is er live muziek. Pianiste en zangeres Elsa Bekman en violiste Jade Welling dragen samen bij een aan sfeervolle en feestelijke openingsmiddag.