Doppen inzamelen voor Inloophuis Pisa

23-02-2015

HOORN – Hij is een van de jongste bezoekers van Inloophuis Pisa, maar onderschat Mathieu Veldhuisen vooral niet. Eerder was hij al een van de gangmakers van een doppeninzamelingsactie. Nu is hij de ‘mascotte’ van de ‘Doppen voor Pisa’ actie die, als het aan Mathieu ligt, een enorme hoeveelheid doppen gaat opleveren!

Natuurlijk hopen wij dat heel West-Friesland doppen gaat sparen voor Inloophuis Pisa zodat wij ons werk, waar duidelijke zoveel behoefte aan is, kunnen voortzetten! Dopt u met ons mee?

Plastic doppen zijn geld waard – niet weggooien

Frisdrankflessen, melk- en yoghurtpakken en energydrinks – allemaal verpakkingen met een plastic dop. Bewaar ze voor het goede doel: Inloophuis Pisa, voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. De opbrengst wordt specifiek ingezet voor het activiteiten met kinderen (Kindertijd) en tieners (Chill@Pisa).

Er zijn inmiddels diverse inleveradressen voor de doppen:

Hoorn, Grote Waal: Papiermolen 30, naast het huis tussen 09.00 en 20.00 uur.

Bovenkarspel, Spar supermarkt, Boerhaaveplein

Enkhuizen, Deka supermarkt, Koperwiekplein.

Doet uw school, horecabedrijf, sportvereniging, bedrijf, kantoor, vriendenclub ook mee?

Wij zoeken nog inzameladressen in de regio West-Friesland en vrijwilligers - nadere Informatie over deze actie is te verkrijgen bij Freek Groenendijk, 0651398535 of groenendijk.f@planet.nl.

Bovendien staat alle relevante informatie op www.inloophuispisa.nl