Programma Huis Verloren voor komende week

25-03-2015

HOORN - We gaan het weer beleven. Na de volle bak van afgelopen keer, komen er donderdag 26 maart weer een lading comedians op het podium van Het Huis Verloren.

Schuif lekker aan bij onze knusse café-setting van de Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. Vijf tot acht talenten en professionele comedians zetten samen een heerlijke show neer. Zij testen hun nieuwste grappen en brengen ook een paar hilarische verhalen uit hun repertoire.

Voorafgaand aan deze interactieve show kun je genieten van een heerlijk menu.

Entree Comedy Show € 5,-, aanvang 21.00 uur. Entree Comedy Show en menu € 12,50, aanvang vanaf 18.00 uur

Reserveren via info@huisverloren.nl

 

Zaterdag 28 maart:

WALKING OVER SMALL PEAS

Toon & Grens presenteert WALKING OVER SMALL PEAS, een nieuw avondvullend programma met pianospel voor twee vleugels door Wietse Stuurman en Hans Weenink in een decor van tekeningen/performance door Boxie en fotografie van Joep Neefjes. Naast de première van de composities WALKING OVER SMALL PEAS en UN JOUR DANS LA VIE DE MON COPAIN van Stuurman en de diafilm LE SECRET van Neefjes, zal het programma aangevuld worden met bestaande composities van Stuurman, Cage en Pärt.

Het Toon & Grens collectief (T&G) is ontstaan uit artistieke vriendschap tussen de musici Wietse Stuurman en Hans Weenink en de beeldende kunstenaars Boxie en Joep Neefjes. T&G heeft het streven om vanuit de muziek een samengaan tot stand te brengen met andere expressiemiddelen als beeldende kunst en fotografie. T&G maakt experimentele concertvoorstellingen aan de hand van composities van Wietse Stuurman, meestal gespeeld op twee vleugels. De muziek van Stuurman is repetitief en minimalistisch. Soortgenoten zoals Cage, Philip Glass, Steve Reich en Arvo Pärt zijn vaak onderdeel van het concert. De partituur, het muziekstuk staat vast, hieraan zijn de pianisten Stuurman en Weenink streng gebonden. Boxie en Neefjes daarentegen hebben alle vrijheid om een eigen beeldende interpretatie in te brengen tijdens het concert, zij doen dit in de vorm van performances, installaties, tekeningen en fotografie.

Aanvang: zaterdag 28 maart, 20.30 uur

Toegang: 10 euro

reserveren via info@huisverloren.nl

 

Zondag 29 maart:

The Oldtime Stringband

Na Californië, Engeland, Texel, België, Middelburg, Boekelo e.v.a. is Huis Verloren weer aan de beurt. Daar zal The Oldtime Stringband op zondagmiddag 29 maart spelen.

Natuurlijk nummers van de twee cd’s maar ook veel nieuwe nummers. Voor deze gelegenheid zal een aantal gasten meedoen. Wie en wat houden we nog even voor ons maar hier zullen we spoedig meer over melden.
Aanvang: 16.00, zaal open: 15.30
reserveren via: info@theoldtimestringband.nl