Spotlight zoekt spelers

25-03-2015

Schuilt er een toneelspeler in jou? Wil je graag in de huid van een ander kruipen? Dan is dit je kans. Amateur toneelgroep ‘Theater Spotlight’ zoekt toneelspelers voor de avondvullende klucht: ‘Daar zit een luchtje aan’, van Anthony Marriott.

Wil jij op de planken staan? En kruip jij straks in de huid van één van de typetjes? Ervaring is fijn, maar niet perse noodzakelijk. Inzet, enthousiasme, samenwerken, positiviteit en passie voor toneel zijn de sleutelwoorden. Onder leiding van de regisseur en samen met de groep wordt jouw rol tot leven gewekt. Repetities zijn op een mooie, inspirerende locatie in Hoorn op de woensdagavond van 20.00 – 22.15 uur. Het stuk wordt twee keer in Theater Pakhuis Hoorn en twee keer in Wijkcentrum Kersenboogerd opgevoerd. Ben jij de toneelspeler die we zoeken? Geef je op voor de auditie, maak kennis met de groep en wie weet schitter jij straks op de planken.

Ook mensen voor achter de schermen – o.a. visagie, kleding, techniek, decor, souffleur - zijn meer dan welkom om te reageren. Voor meer informatie theaterspotlight@gmail.com of http://www.facebook.com/TheatergroepSpotlight