Verrassend theaterdiner bij Turf in Hoorn

07-04-2015

Grand Café Turf in Hoorn wordt voor één avond ‘Grand Café LEM’. Dit heeft alles te maken met het theaterdiner die daar op vrijdag 24 april gaat plaatsvinden. Hiervoor zijn drie theaterstukken samengesmeed tot één pakkend verhaal. ‘Welkom in Grand café LEM’ verhaalt over een bijzondere familie geschiedenis dat verrast, ontroert en aan het denken zet. Ondertussen wordt het publiek verwend wordt met een heerlijk 3 gangen diner.

 

U bent van harte welkom op vrijdag 24 april aanvang 19.00 uur. Kaarten à € 37,50 zijn verkrijgbaar bij Turf via info@turfhoorn.nl. Een kaartje betreft de voorstelling, een heerlijk drie-gangen diner en een glas De Koninck. Meer informatie; Marie-Claire Wever via 0229-750031 of info@turfhoorn.nl

 

Vrijdag 24 april openen aan de Gedempte Turfhaven de deuren van het nieuwe “Grand Café LEM”. Bij binnenkomst heet eigenaresse Marianne haar gasten van harte welkom met een drankje waarna ze haar familiegeschiedenis in verschillende scènes uit de doeken doet.

 

Terwijl de gasten genieten van een driegangen diner met een Indische touch verschijnen de ouders van Marianne ten tonele om hún kant van het verhaal te belichten. In het heden wordt Marianne bijgestaan door haar medewerker/ober Dokter Joop, een bijklussende student, die de vinger wel heel vaak op de zere plekken weet te leggen. En dit zowel bij Marianne en haar ouders, als bij het aanwezige publiek.

 

Spel: Pascale Kouthoofd, Hanneke Vries, Coene Wouters en Gerard Venverloo. Regie: Klaas Visser.