Flinke ledengroei Tennisvereniging De Balletuin

07-04-2015

Na een schooltennisactie, een invitatie-avond en een Open Dag maakt Tennisvereniging De Balletuin in de Hoornse wijk Risdam een ongekende groei door. Meer dan 30 nieuwe leden hebben zich bij de start van het zomerseizoen al aangemeld.  In de afgelopen 20 jaar heeft deze kleinschalige vereniging niet zo’n groei meegemaakt. De nieuwe verfrissende aanpak blijkt de juiste krachtige aanpak te zijn. Een aanpak die veel potentiële leden aanspreekt.

 

Monica Minne, zij zet zich in voor diverse activiteiten van De Balletuin,  vertelt: ‘Hoe is het mogelijk. Het mooie weer moet nog beginnen en nu al stromen de leden binnen. De komst van Tennisschool  ALL-IN speelt een rol maar ik denk dat vooral de manier waarop wij binnen onze kleine vereniging ieder persoonlijk aanspreken nog belangrijker is. Bij ons telt de menselijke maat. Anders gezegd, bij De Balletuin is er nog een prettige dorpse mentaliteit.  Hier word je gekend. Wij merken dat veel mensen dat tegenwoordig waarderen.’

 

Er komen dagelijks nog aanmeldingen binnen. De komende maand verwacht Miranda Houthuijsen  (06 – 249 251 79; ledenadministratie@balletuin.nl) het 40-ste nieuwe lid in te schrijven.  En dan moet de zomer met meer aantrekkelijke activiteiten voor nieuwe leden nog beginnen!