Ontdek Hoorn bij het ochtendgloren

28-04-2015

HOORN - Op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei a.s. wordt een speciale vroege ochtendwandeling door Hoorn gehouden met ter afsluiting een ontbijt in de Oosterkerk.

 

ONTDEK HOORN BIJ ’t OCHTENDGLOREN

De Stichting Oosterkerk in Hoorn organiseert voor de 17e keer deze vroege ochtendwandeling door Hoorn. Het dauwtrappen in de Hoornse binnenstad o.l.v. gidsen van de Vereniging Oud Hoorn is een unieke belevenis. Terwijl de stad nog slaapt en de stilte bijna onwezenlijk is, slentert u ongestoord door steegjes, langs monumenten en vele andere bezienswaardigheden van de Hoornse binnenstad. Ter afsluiting wordt een uitstekend en altijd zeer gezellig ontbijt verzorgd in de Oosterkerk.

 

ONDERHOUDSFONDS OOSTERKERK
De opbrengst van “Hoorn bij ’t Ochtendgloren” komt ten goede aan de restauratie en het onderhoud van de Oosterkerk.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei a.s. is het programma als volgt:
6.00      Oosterkerk open, ontvangst met koffie of thee
6.30      Start wandeling o.l.v. gidsen van de Vereniging Oud Hoorn
7.45      Aanvang ontbijt
9.00      Afsluiting

 

Kosten € 9.75 p.pers.volw en € 5.00 p.pers.kind

Vooraf reserveren via:

 06 53133271 (evt. inspreken via voice-mail)  of e-mail contact@oosterkerkhoorn.nl


Reacties
Reactie: (hans hoornsman)
1-5-2015, 08:43
Eén keer per jaar moet - volgens dezelfde heren en dames medici - als uitzondering best mogelijk zijn zonder schade aan het - in meer of mindere mate aanwezige - brein toe te brengen.

Reactie: (frits)
30-4-2015, 12:58
Misschien leuk ochtend programma, maar 1:45 min actief zijn inclusief 5 kwartier wandelen zonder ontbijt, maar op slechts en bakkie thee/koffie? Geloof dat de medisch deskundigen het tegenwoordig eens zijn dat het slecht is voor je brein om zonder ontbijt activiteiten aan te gaan....