Dierenasiel viert 40-jarig jubileum

06-05-2015

Op zondag 31 mei van 13 tot 16 uur viert het Dierentehuis Hoorn zijn 40-jarig bestaan. Het zal een feestelijke middag worden met allerlei activiteiten en natuurlijk een hapje en een drankje. Dus zet u deze datum alvast in uw agenda!

 

Voor geïnteresseerden worden op deze middag een aantal rondleidingen door het asiel georganiseerd, waarbij u van alles te weten komt over hoe wij werken en wat er zoal gebeurt in een dierenasiel.

Als u het leuk vindt om met een rondleiding mee te gaan, kunt u zich hier nu al voor aanmelden: telefonisch op 0229-218197 (bereikbaar van 8.00-16.30 uur) of per mail naar dierentehuis.hoorn@online.nl

Wacht niet te lang want vol = vol!

 

Als u vragen over of problemen met uw hond hebt, kunt u deze middag terecht bij de gedragstherapeute van hondenschool / gedragscentrum De Bacchanten. Zij verzorgen ook een leuke demonstratie Balans en Coördinatie. Mensen die hun hond bij zich hebben mogen het daarna onder begeleiding zelf proberen! Ook kunt u bij hun stand zelf een hondenlijn maken. Bovendien is er een dierenfotograaf aanwezig bij wie u gratis een mooie foto van uw hond kunt laten maken.

 

Gediplomeerd katten- en konijnengedragstherapeute Anita Legué van Kat/Konijn op de divan houdt deze middag een gratis inloopspreekuur waarbij u terecht kunt met al uw vragen over kattengedrag (het is niet de bedoeling dat u uw kat meeneemt).

 

Er zijn nog diverse andere instanties aanwezig die met het asiel samenwerken, o.a. Dierenkliniek De Zuiderdracht, Amivedi, de Dierenambulance en een hondentrimster.

 

Ook zal er een loterij gehouden worden met mooie prijzen.

Kinderen kunnen geschminkt worden en meedoen aan een kleurwedstrijd.

 

Hopelijk tot ziens op 31 mei!