Nieuw programma Park schouwburg

09-05-2015

Na een geweldig seizoen met een recordaantal bezoekers en een nominatie voor Theater van het Jaar, wordt maandag 11 mei tijdens de Park Preview het nieuwe programma van Schouwburg het Park gepresenteerd. Het belooft een spetterend seizoen te worden met meer dan 200 bijzondere producties waarvan vier feestelijke premières. Vanaf 18 mei start de voorverkoop voor abonnees en op 8 juni begint de losse kaartverkoop.


Youp, Racoon, Scapino Ballet en Brigitte Kaandorp
Een indrukwekkende lijst met grote namen komt volgend jaar naar het Park waaronder Youp,  Racoon, Roy Donders, Jacqueline Govaert, Najib, Scapino Ballet Rotterdam, Mini & Maxi en Brigitte Kaandorp. De spectaculaire show Cirque Stiletto komt dit keer met Karin Bloemen als grande dame tussen de prijswinnende circus acts. Ook is er een aantal bijzondere primeurs: de musical De Tweeling van de makers van Hij gelooft in mij met muziek van Ilse de Lange en JB Meijers én Chez Brood naar het leven van Herman Brood geschreven door Bart Chabot. Daarnaast komt er een aantal interessante jonge makers naar het Park die de noemer Jong, scherp en actueel hebben gekregen.

 

Seizoenspresentatie met Niels Geusebroek en Ellen ten Damme
In de Park Preview 2015 krijgt het publiek een exclusief voorproefje van artiesten die komend seizoen in het Park optreden waaronder Ellen ten Damme, Niels Geusebroek en de Internationale Streetdance Sensatie BLAZE. Ook zingen de winnaressen van de Annie M.G. Schmidtprijs 2015, Yentl & De Boer, hun prijswinnende nummer ’Ik heb een man gekend’. Met de presentatie van Soundos (Wie is de Mol?) belooft het een spetterende avond te worden! Na afloop wacht iedereen een heerlijk glas bubbels in de foyer om de officiële aftrap van het nieuwe seizoen te vieren. Daarnaast is vanaf deze avond ook de seizoensbrochure voor iedereen beschikbaar. Welke theaterdiva dit jaar de cover van het ‘Theaterboek’ siert, blijft tot de Park Preview een verrassing. Wel worden er vanaf vrijdag 8 mei op de Facebookpagina van het Park tipjes van de sluier opgelicht.


Start kaartverkoop
Maandag 18 mei om 09:00 uur start de voorverkoop voor abonnees die 8 of meer voorstellingen willen bezoeken. Vrijdag 22 mei om 09:00 kan iedereen vanaf 4 voorstellingen kaarten boeken. Deze bezoekers zijn automatisch abonnee en profiteren van speciale aanbiedingen en extra’s zoals arrangementen, speciale aanbiedingen, gratis extra voorstelling en geen administratiekosten bij bestellen. De losse kaartverkoop start op maandag 8 juni.

 

Nieuwe brochure ontvangen

Vanaf 12 mei start de schouwburg met het verspreiden van de nieuwe Park-brochure. Iedereen die een gids wil ontvangen kan deze afhalen bij het theater, een mail sturen naar info@parkhoorn.nl of kijken op de website.