De 12e editie van de Hoornse Havenconcerten is op zaterdag 5 september 2015

26-05-2015

HOORN - Op zaterdag 5 september 2015 nodigt Stichting Hoornse Haven Concerten jong en oud van harte uit voor een gevarieerd muziekprogramma vanaf de barkentijn Abel Tasman. Het middag- en avondprogramma zijn gratis toegankelijk. Lokatie: de Karperkuilhaven in Hoorn.

De concerten vallen ook dit jaar weer samen met het Kunst en Cultuurweekend.De Stichting is erin geslaagd om souldiva Shirma Rouse en Hoornse Soul-en Gospelkoor Uptight te contracteren voor het middagprogramma. Zij zingen o.a. songs van The Four Tops, Marvin Gaye, Stevie Wonder en Aretha Franklin. Het licht klassieke avondprogramma met swingende uitsmijter is nog volop in de maak.Ter afsluiting van het concert wordt traditiegetrouw ‘Daar in het kleine café aan de Haven’ gezongen. Vorig jaar genoten zo’n 4000 bezoekers van dit sfeervolle evenement.

De Hoornse Havenconcerten worden mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van vele organisaties, bedrijven en donateurs. Nieuw is jaar dat particulieren nu ook financieel kunnen bijdragen aan dit unieke evenement via crowdfunding op www.hetluktons.nl