Bruisende Avondlichtmarkt

26-05-2015

HOORN - Woensdag 27 mei organiseert centrum ouderenzorg Avondlicht (Geldelozeweg 66 in Hoorn) haar jaarlijkse Avondlichtmarkt van 13.30 tot 17.00 uur. Op deze markt kan jong en oud lekker rondstruinen langs kraampjes, creatief bezig zijn, lekkere hapjes proeven en relaxen op het heerlijke terras.

 

De Avondlichtmarkt is een bruisende markt vol unieke-, eigentijdse-, duurzame-, hippe-, originele-, eigenzinnige-, kunstige artikelen, (streek)lekkernijen, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Dit alles aangevuld met wisselende activiteiten voor ouderen en kinderen en een ongedwongen sfeer van kijken, kopen en beleven. Voor de kinderen is er pony rijden en schminken. En natuurlijk hebben we veel lekkere hapjes en drankjes op ons terras.

 

Leven in de brouwerij

Met deze markt bieden we de bewoners van Avondlicht een gezellige, bruisende middag samen met hun familie, vrienden, kinderen en/of kleinkinderen. Iedereen uit de wijde omgeving van Avondlicht is welkom op deze bijzondere markt!