De 7e (en laatste) Wandel-driedaagse st. Jozefpark

28-05-2015

HOORN - Woonzorgcentrum St. Jozefpark in Blokker organiseert op 2, 3 en 4 juni voor het zevende de jaar de Wandel-driedaagse voor alle cliënten. De Wandel-driedaagse is uitgegroeid tot een groot evenement voor ouderen in Blokker.

 

Begeleiding

De leeftijd van de deelnemers ligt tussen de 74 en 102 jaar! Dat vraagt om veel begeleiding. Drie dagen lang helpen meer dan dertig familieleden, vrijwilligers en personeelsleden van

St. Jozefpark bij de wandel-drie-daagse. Ook lopen er weer leden van Lionsclub Hoorn-Velius mee op de dinsdagavond. Wilgaerden is daar erg blij mee.

 

Eigen niveau

Iedere deelnemer doet op zijn/haar eigen niveau mee. Met de booster, de rolstoel, rollator, de duofiets of met de benenwagen. Medipoint sponsort net als de afgelopen 6 jaar; alle rolstoelen. Zonder hun bijdrage was dit evenement niet mogelijk.

 

Drie routes

De deelnemers lopen drie avonden van 19.00 tot 20.00 uur drie verschillende routes door het mooie Blokker. Halverwege de route laten ze hun kaart stempelen en krijgen zij op de verzorgingspost een drankje en wat lekkers. De laatste dag eindigen de wandelaars op

de Blokkerse variant van de Via Gladiola. Daar krijgen ze een gladiool en een medaille uitgereikt en natuurlijk eeuwige roem. De medaille is vanwege de laatste keer!