Regio VVV directeur Serlier stopt

09-06-2015

Directeur Marcel Serlier stopt per 1 juli 2015 bij de Regio VVV Hart van Noord-Holland. Dat maakte de Raad van Toezicht dinsdag bekend. ”Na 8 jaar zijn functie te hebben bekleed slaat hij een nieuwe weg in en gaat hij zich beraden op nieuwe kansen en mogelijkheden in de toekomst.” Aldus een verklaring naar relaties.

Volgens de Raad van Toezicht van Regio VVV Hart van Noord-Holland heeft Serlier aan het roer gestaan van een organisatie die in de afgelopen acht jaar veel ontwikkelingen heeft gekend. ”Ondanks uitdagingen zoals de economische crisis en bezuinigingen bij overheden heeft hij ervoor gezorgd dat het VVV merk toch zichtbaar is gebleven in de regio. 2014 is recent met een positief resultaat afgesloten. Ook heeft de organisatie zich onder zijn leiding sterk ontwikkeld op digitaal gebied.”

Peter Westenberg, voorzitter Raad van Toezicht RVVV Hart van Noord-Holland: “De heer Serlier heeft in de afgelopen periode veel betekend voor de VVV Hart van Noord-Holland en de ontwikkeling van het toerisme in de regio. Wij wensen hem veel succes in de toekomst.”