Muziekfestival en Jaarmarkt zondag 5 juli in Wervershoof

24-06-2015

HOORN - De gezamenlijke horeca Wervershoof,  opererend onder de naam Come Together, pakt weer goed uit tijdens het jaarlijkse markt en het Muziekfestival Op het Plein!

Op de Dorpsstraat is het gezellig struinen langs de marktkramen, er is van alles te koop en voor elk wat wils. Op het plein voor het winkelcentrum staat het podium klaar om diverse acts te laten doen waar ze goed in zijn.

 

Programma muziekfestival:

·         14.00 uur                            terrein open

·         15.00-17.00 uur                Wingspan

·         14.00-19.00 uur                Guilty Pleasures

·         19.30-22.00 uur                Twenty Sicks

Wingspan:

Er zijn ontelbaar veel Beatles tributebands, maar van Paul McCartney & Wings (en de andere solo-Beatles) nauwelijks. Terwijl de beste nummers wel degelijk van Beatles-niveau zijn, denk aan Band on the run, Live and let die, Maybe I’m amazed, Listen to what the man said, Hi hi hi, enz. De muziekvrienden Bas Berkhout, Nico Veeken, Jelle Steltenpool, Bart Schippers en Martijn Berkhout spelen onder de naam Wingspan vele nummers van Wings en Paul’s solo-carrière. Niet alleen de hits, maar ook mooie albumtracks als Junk, Letting go, Uncle Albert en Bluebird.

 

Guilty Pleasure:

Een vierkoppige rock/pop coverband uit de omgeving.

Dankzij de vele optredens in pubs en op festivals heeft Guilty Pleasure een veelzijdig en origineel repertoire opgebouwd, waarmee de band elke muziekliefhebber aanspreekt. De jongens spelen nummers uit de jaren zestig en zeventig tot en met de hedendaagse rockmuziek. Denk hierbij aan Creedence Clearwater Revival, The Doors, Jimi Hendrix, David Bowie, The Black Keys, Live, Kings of Leon en nog veel meer: maar bijna nooit de grootste hit!

Met de solide backline, knallende gitaarpartijen en het authentieke zang-geluid is Guilty Pleasure een coverband die rockt en verrast!

 

Twenty Sicks:

No nonsense muzikanten met eigenzinnige covers. Rock ‘n Roll, Blues, Rockabilly, Americana… Energiek, dynamisch, intens en vol passie!

 

De markt is van 12.00 tot 18.00 uur en het muziekfestival is van 15.00 tot 22.00 uur.