Open Dag van De Blauwe Schuit op 30 augustus

03-07-2015

HOORN-Wat ga jij doen na de vakantie? Eerst even lekker niets doen. Maar na de vakantie nu eens echt aan de slag met jouw creatieve talent of kunstzin? Zet dan alvast zondag 30 augustus in je agenda: de Open dag van De Blauwe Schuit in Hoorn. Daar kun je gratis uitzoeken of je wilt dansen, beeldhouwen, theatermaken, striptekenen, fotograferen en nog veel meer. 

 

De Open Dag van De Blauwe Schuit is altijd een feestje, voor jong en oud. In alle lokalen zijn docenten en cursisten aan het werk. Een mooi uitje en een goede kans om te zien wat bij je past. Er zijn buikdansoptredens, open lessen Theater en een workshop Aquarel om aan deel te nemen. Bovendien kun je het nieuwe aanbod van De Blauwe Schuit bewonderen zoals Glas-in-Lood, Schrijven, Kunstgeschiedenis, Represent (presenteren en exposeren van eigen werk) en bijzondere nieuwe teken- en schildercursussen.

Ook voor kinderen is er veel te doen zoals een speurtocht, verkleden in de theaterzaal en dan zo gek mogelijk op de foto, striptekenen, dansend een schilderij maken, keramiek en speksteen, tekenen en schilderen, textiel maar ook een open les theater. Kom spelend ontdekken wat jij wilt, binnen in het voormalige zwembadgebouw of lekker buiten in de partytent.

 

Dat en nog veel meer – zoals gratis ijsjes! – maak je allemaal mee bij De Blauwe Schuit op 30 augustus  2015 van 13.00 tot 17.00 uur. Bewaar alvast de programmakrant die binnenkort op de mat valt.