Website geopend voor Hoorns vertrekkend burgemeester Van Veldhuizen

07-07-2015

HOORN - Onno van Veldhuizen, vertrekkend burgemeester van Hoorn, kan zich alvast gaan verheugen opeen dik gevuld felicitatieboek vanuit alle lagen van de maatschappij. Niet alleen inwoners, bedrijven, instellingen en ondernemers uit Hoorn worden aangemoedigd om een persoonlijke felicitatie over te brengen, ook relaties van de burgemeester van elders.

De website www.onnobedankt.nl is afgelopen maandagochtend gelanceerd, middels een verrassingsbezoek aan de Hoornse burgemeester op het stadhuis. De initiatiefnemers, te weten evenementenbureau Hoorn Events (Rob van Loon) en creatief conceptenbureau Groeier! (Frank Karsten), verrasten de burgemeester met de overhandiging van een polo met daarop de naam van ‘zijn website’ en een uitleg over het initiatief. VanVeldhuizen zelf reageerde verbaasd en verrast:“Wat een uniek en slim idee, ontzettend bedankt.”

De website zal mensen de mogelijkheid geven om tot 1 september a.s. persoonlijke felicitaties in te zenden. De felicitaties kunnen via een invulformulier kort en bondig worden achtergelaten, maar ook krijgen gasten de mogelijkheid om persoonlijke brieven (in worddocument) of foto’s toe te voegen bij de felicitaties en dankwoorden.

 

Groeier! Heeft de website vormgeving voor haar rekening genomen en volledig verzorgd. Hoorn Events zorgtvoor het bundelen van alle felicitaties en de secretariële afhandeling. Namens de initiatiefnemers meldt Frank Karsten (Groeier!):”We vinden het een leuke geste naar onze burgemeester om op deze manier de hele stad,en iedereen die met Onno te maken heeft gehad van buiten de stad, de kans te geven om gezamenlijk via één kanaal de felicitaties over te brengen.”

Van Loon vult aan: “Het is ongelooflijk knap hoe Onno altijd tussen de burgers als vaderfiguur heeft gestaan. Hij is toegankelijk, heeft oor voor eenieder en is altijd benaderbaar geweest. We zullen hem gaan missen, en willen graag deze kans grijpen om hem een onvergetelijk en schatrijk boek te geven, vol met verhalen en herinneringen aan onze gouden stad Hoorn”.

 

Felicitaties kunnen worden ingediend op www.onnobedankt.nl.